Блог

Ordinační bělení zubů

Ordinační bělení zubů

Ordinační bělení zubů

Image



Krásné zuby jsou snem mnoha lidí. Ať už pro potřeby každodenního života či pro speciální příležitosti jako jsou svatby, plesy nebo firemní akce. Pokud si přejete získat svůj vysněný úsměv, může pro Vás být ordinační bělení zubů tou správnou volbou.
Bělení zubů ve stomatologické klinice je proces, který je za použití profesionálních bělících přípravků v rukou odborníka rychlý a bezpečný. Využívá se při něm silnějších bělících látek, než jsou dostupné v domácích přípravcích. Proto získává stále větší popularitu mezi pacienty.

Jak probíhá bělení zubů na dentální hygieně?

Postup:

1. Absolvování dentální hygieny, konzultace a vyšetření.

Před samotným bělením je nezbytně nutné absolvovat dentální hygienu. Dentální hygienistka vyhodnotí stav Vašeho chrupu a vyhodnotí, zda je u Vás možné bělení provést.

2. Nanesení bělícího gelu.

Bělící gel se nanáší na zuby a nechá se působit určitou dobu. Je aktivován speciální lampou, která zvýší jeho účinnost. Tento proces se opakuje, dokud není dosaženo požadovaných výsledků.

3. Výsledky.

Po dokončení procedury se odstraní veškeré ochranné prvky a budou Vám ukázny výsledky. Zuby budou viditelněji běleší a světlejší, což Vám pomůže získat větší seběvedomí a krásný úsměv.

Ordinační bělení zubů je jedním z nejúčinnějších a nejbezpečnějších způsobů bělení zubů, ale i přes to může samozřejmě mít nežádoucí účinky jako například zvýšenou citlivost zubů. Bělení zubů může způsobit dočasnou citlivost zubů na studené a teplé nápoje a jídlo. Tento nežádoucí účinek obvykle trvá jen několik dní a lze ho zmírnit speciálními pastami na citlivé zuby.


Objednejte se on-line

Pro naše pacienty nabízíme možnost objednání on-line.

Co má vliv na dlouhodobý výsledek bělení?

Image

Ordinační bělení zubů může být efektivním způsobem, jak získat světlejší úsměv než domácí bělení zubů, ale jak dlouho výsledky vydrží, závisí na mnoha faktorech, včetně životního stylu pacienta, jeho stravy a zubní hygieny. Aby se výsledky prodloužily, je důležité dodržovat dobré hygienické návyky a omezit konzumaci potravin a nápojů, které mohou zuby zbarvit. K těmto potravinám a nápojům patří: káva, čaj, červené víno, potraviny s barvivy apod.

Je důležité si uvědomit, že výsledky bělení zubů se mohou lišit, takže pacienti by také měli pravidelně navštěvovat dentální hygienu, aby si udrželi svůj chrup v co nejlepší kondici.

Kolik stojí bělení zubů?

Cena ordinačního bělení zubů je od 3800,- Kč.

Objednejte se on-line

Pro naše pacienty nabízíme možnost objednání on-line.

Наши контакты

Smile Centrum Высочаны

ул. Jandova 598/1, 190 00 - Прага 9

Время работы:
Пн: 7.30 - 19.00
Вт: 7.30 - 17.00
Ср: 7.30 - 19.00
Чт: 7.30 - 19.00
Пт: 8.00 - 16.00
Сб: ЗАКРЫТО
Вс: ЗАКРЫТО